Irve kirjutas:Noortekeskustele olen ka ise veidi mõelnud, aga Uru kogemus ütleb, et sealt lähevad asjad jalutama, seega ei saa seal hoida väga mingit nodi. Mängukohtade tekitamise mõte samas ju täiesti oleks: st et kui uuriks välja need noortekeskused, kes on nõus mänge võõrustama ja kus selleks ka võimalused on, oleks lauatagustega suhtkoht paremini kui varemini.
Ja sattusin just poes kokku Tallinna Noortekeskuste põhikoordinaatoriga, kes ise on tagasihoidlik rollimängude fänn (kuigi ise ei mängi (ühel LARPil on minu teada käinud) - aga teema huvitab teda)! Vihjasin nii ümber nurga meie vestlusest siin teemas ja tema arvas, et andku ma aga paar päeva ette, kui tahan tulla tõsisele jutuajamisele. Ehk - nende poolt oleks huvi kindlasti samuti olemas. Pealegi on praegu nö 'sürvaivimise' aasta ja nad ise väga midagi uut teha ei saa. Samas on neil vaja näidata, et noortekeskustes 'asjad' käivad. Kasu mõlemapoolne!
Asjade seal hoidmisest.
Tolles kesklinna noortekas oli mul tagatoas ehk kontoris, kuhu noori ei lasta, riiulil oma kaust ja koht raamatute jaoks, pliiatseid sain kohapealt. Samuti oli seal ka eraldi ruum 'vahendite' jaoks. Seal ruumis saaks hoida mida-iganes. Seal hoiti vanadest arvutitest põrandapesu vahenditeni segamini jalgpallide ja A1 paberplokkidega. Niisiis, esialgu tundus turvaline!
Noortekeskuste asukohad:
http://www.taninfo.ee/?id=17985Meeldiva tagatoa olemasolu ei pruugi kõigis neis olla.
Kui vaja, lepime Kristjan Kruusiga aja kokku ja räägime....