Tundub, et olen esimene, kes midagi kirjutab.

Vaatan telekat ja kirjutan siis.
Minu esimene aasta rollimängurite seas! Jaanuaris (paari nädala pärast) oli minu esimene DnD, mida nii mõnedki ikka veel mäletavad. Lõbus oli, jättis ülihea esmamulje.
Märtsi algul käisin Draakoni Südamel, see oli Elesgali mäng, minu esimene. Mängisin spiooni ja sain palju kiita.
Pärast Elesgali mängu oli nädala pärast Laantemaa. See jäi meelde seetõttu, et tegu oli puhtalt impromänguga ja sellel üritusel polnud isegi mitte GMe (teil tekib kindlasti küsimus, et kuidas see küll võimalik on). Sellel mängul lubasin, et õigepea olen ise GM.
Väga hea jälje on jätnud Iidmaa kaks mängu minu esimesse aastasse. Ma tõesti austan neid GMe, kelle pea suudab nii palju erinevaid asju, millega mängijaid piinata, välja mõelda. Ja nüüd, kus mingilmääral ise ploti valmimisel juures olin ning kaesin, kuidas need asjad käivad, vaatan neile veel eriti alt üles.
Elesgali kõik mängud oli mõnus musternäidis intriigikatest. Täitsa toredad mängud.
Kõik kaebavad, et oli üks väga larpivaene aasta. Uurisin siis eelnevaid ja peab tõesti tunnistama, et üritusi üleliia polnud, aga loodetavasti tuleb järgnev siis parem. Edu teile.
Kohvitassid on kaunid.