pronto kirjutas:kõik mulle antud hääled
Mis parteilane sina oled?

Moderaator: ohpuu
pronto kirjutas:Orz: Vahet pole, kuskohast tõekspidamine "vaikimine on nõusolek" pärit on.
Pronto See on ju elust enesest.
Orz kirjutas:Inimesed lihtsal tei tunneta om hääle jõudu. Paljuski on see muidugi ka tingitud ühiskondliku vastutustunde devalveerumisest
Orz kirjutas:antud juhul on võimalik seda tõlgendada ka nii:
Q: kas me võime oma valimisi korraldada
A: korraldage oma valimisi, meil poohui
...kui nii, siis pole millegi üle muidugi rõõmustada. Selle nähtuse psühholoogilistest tagamaadest on ajalehtedes kõvasti räägitud, võimu võõrandumine rahvast ja vastupidi.
Orz kirjutas:Ühiskondlik vastutustunne ongi täiesti devalveerunud. Loosungid POLIITILINE PROSTITUTSIOON ja EESTI MAHAMÜÜMINE[i], [I]ESIMENE JA TEINE EESTI pole niisama kandepindal leidnud. Ma ei imestaks, kui küsimus "kes on süüdi?" muutuks aktuaalsemaks, kui Eesti ise. Poliitikute seas see juba on nii, rahva seas on see osaliselt juba tekkinud.
pronto kirjutas:Tead.Kui sa tahad juhmi panna, siis pane -- ma ei saa sind segada selle juures, aga tundub, et eriti midagi eelnevast räägitust sulle külge ei jää.
pronto kirjutas:Orz kirjutas:Ma ei imestaks, kui küsimus "kes on süüdi?" muutuks aktuaalsemaks, kui Eesti ise. Poliitikute seas see juba on nii, rahva seas on see osaliselt juba tekkinud.
Yep .. need, kes tegelasi nüri järjekindlusega tagasi valivad on need, kes on selles ka süüdi. Relvad ise ei tapa kedagi -- inimesed tapavad.
Orz kirjutas:Mul ei ole eriti usku sellesse, et Eesti poliitikud üldse kavatsevad vastu hakata monopolide omavolile (mida nad seni on soodustanud) ja nüüd nagu imeväel leitud bürokratiseerimise võlule, mis tõmbab ühiskonna dünaamilisust alla. Majanduspoliitika asemel on mingi monopolide poputamine ja sotsialismi abil on mingi meeletu ametnike armee püsti löödud. Hea poliitik oleksin ma ehk oma maailmas, seega mina seal tegemist teha ei taha. Kuigi ma viimasel ajal olen rohkem võõrandunud Eesti poliitikamaastikust, ei saa ma endale siiski luua illusiooni sellest, et hääle mõju on vähenendu ja et süsteem ja monopolid on "natukene" liigüle kasvanud ja neid hääl ei huvita. Küll aga jalad. Poliitikud võiks koosmeeles koopereeruda, mitte seda takistada!!! P.S. Ära paugu.
vanakaru kirjutas:mittehääletamine pole vaikimine -- ütleks et see on ainukene viis näidata ome protesti poliitikute tegutsemise vastu
vanakaru kirjutas:samade meestega on vaja ka komme lahingusse minna ja seal lastakse ta maha
aga poliitik -- muide mis on poliitikute kõige suurem hirm --sõjaline riigipööre -sest nad teavad mis neid siis ootabja pakun et nad on selle ka ära teeninud
pronto kirjutas:Kõigepealt ei mõista ma seda, kust tekib arusaam, et hääle mõju on vähenenud. Minu arvateson kaklused iga kord läinud järjest karmimaks, mis viitab sellele, et iga hääl on eelmisest korrast veelgi väärtuslikum.
pronto kirjutas:Huvitav on see, et justkui oled monopolide vastu, kuid annad ikka oma hääle reformile. Kus see loogika on?
lemmit kirjutas:Tahtsin aga kõigile tulihingelistele metapoliitikutele soovitada - minge jauramise asemel valima.
Nebukadnetsar kirjutas:vanakaru kirjutas:mittehääletamine pole vaikimine -- ütleks et see on ainukene viis näidata ome protesti poliitikute tegutsemise vastu
Kuidas? Veel parem viis oleks hiilida kõrvale sõjaväeteenistusest ja soovitada ka sõpradele ja kui mõned sind hukka mõistavad siis kinnitada neile, et oled riigile rohkem kasulikum tööinimesena, näiteks progejana või sysadminina. Ja kui sõda tuleb, siis saata kogu see vabariik kuradile, sest milleks peaks ma verd valama nende poliitikute heaks?vanakaru kirjutas:samade meestega on vaja ka komme lahingusse minna ja seal lastakse ta maha
aga poliitik -- muide mis on poliitikute kõige suurem hirm --sõjaline riigipööre -sest nad teavad mis neid siis ootabja pakun et nad on selle ka ära teeninud
Minule ei meeldi hunta, mis üleskutse see selline on?
Kui hunta tuleb, siis ei jää ma isegi Eestisse vaid kaon siit kui tuul.
vanakaru kirjutas:kaitstakse ju ka teisi halbu inimesi - vargaid, röövleid, proste jne sest nad lihtsalt on ühiskonnas - kuigi ühiskonnal oleks nendeta kergem.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline