Kuule, sina oled ju üks neist, kes kehtestas reeglid siin foorumis
täpselt , 1 nendest. kõik seadused on (nelja admini)hääletamiste tulemus -
oleks ainult minu otsustada, siis valitseks siin ilmselt kena kaos

See, mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale.
keenjus

Et kui astud sinna sisse, siis oledki juba teod teinud?
... siis sa oled juba MIDAGIGI teinud.
ma nimetan seda heaks alguseks.
Ma ei tea millised on Sinu ambitsioonid aga mina näiteks ei tunne vajadust põhiseaduse kallale minna ja seaduste rakenduste üle arutlemiseks ja nendes muudatuste toimetamiseks on reeglid ja teed olemas. Ja täiesti töötavad, kuigi aega läheb teinekord omajagu.
kui kaua? kas sa oled midagi muutnud neid teid pidi?
Ja jääbki mulle lõpuni mõistetamatuks, et kust Sa võtad, et parteisse mitte kuuluv või ka näiteks hääletamas mitte käinud kodanik on apoliitiline või vastutustundetu/ükskõikne?
ühiskondlik passiivsus tundub mulle vastutustundetusena tõesti. "miks mina peaksin selle jamaga tegelema? - kyll mõni teine teeb oma käed sitaseks" on minu jaoks sama vastutustundetu nagu lamavast inimesest möödaminek, ilma huvi tundmata, kas temaga on kõik korras - "eks ikka tuleb keegi teine ja vaatab, kas tal on midagi viga". minu assod muidugi.
inimesed ON erinevad

... JÄTSIN VALIKU TEGEMISE ÕIGUSE ...
... jada-jada.
mis ei meeldi, seda ei puutu - LAS TEISED TEEVAD ... phäh !

- Kood: Vali kõik
Surra, mul on Sulle hästi lihtne küsimus: Mida Sa tahad, et inimesed teeksid? Kuidas nad peaksid tegutsema, et olla näiteks Sinu silmis mitte "käe või mütsiga lööjad"?
inimesed võiksid olla yhiskondlikult aktiivsemad. passivsus on ära tyydanud. kõikvõimalikele asjadele lyyakse käega - "ah, kyll keegi teine ikka teeb midagi..."
Kas kõik peavad poliitikaga tegelema samasuguseid teid kasutades nagu Sina?
miks kyll? mul pole selline idee korrakski pähe tulnud

ikka igayx valib oma tee, mida käia.