Muideks vanadele mängijatele kelle tegelaskuju pole surnud ja tuleb mängule teatada mulle või Dragonknightlile.
Tänan.
Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Priist, Aweron, Bernard
K+&n kirjutas:Loe end nüüdsest teavitatuks ka minu poolt, Lembitupoeg.
Ragnar Lembitu poeg kirjutas:Muideks vanadele mängijatele kelle tegelaskuju pole surnud ja tuleb mängule teatada mulle või Dragonknightlile.
Tänan.
Mina ise kirjutas:Loe end nüüdsest teavitatuks ka minu poolt, Lembitupoeg.![]()
Dragonknight kirjutas:Registreerimine minu aka Dragonknighti kaudu siis. Osalemissoovist palun teada anda e-maili (dragonknight@hot.ee) või privaatsõnumi kaudu.
Akallabeth kirjutas:Saatsin kirjakese Dragonknightile, sooviga osaleda. Pole vastust saanud. Kas isandal on lihtsalt kiire ja pole jõudnud vastata või ei pääsenud ma nende 15 uue mängia hulka. Oleks tore teada.
tumevari kirjutas:Väga hea. Mu kannatused saavad tasutud. Kui mängujutt on valmis saadan oma uue rolli ära.
asche kirjutas:üks punkt hot.ee/iidmaa's on, et uutele mängijatele kirjutatakse roll valmis, aga kui mul on endal roll olemas, suht peensusteni juba mõeldud, kas siis ma võin ka enda mõeldud rolli kasutada?
Draug kirjutas:mööda metsavaheteed tuleb kiirustades üksik...kaupmees... see ta oli jah.Lisab sammu ja mõtleb:"Kas jõuab veel, kas jõuab veel?"
4 mäng olin kohal või peab uue chari tegema?
Kasutajad foorumit lugemas: Aweron, hoarmurath ja 1 külaline