"Ajalugu" täienes Helmut „Karlsson“ Hoi autoparandamise ümber käivast meenutusest Hiline Lõikus 2 mängul
(HL3 hakkan täitma ka mingi hetk)
Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard
Katzenminze kirjutas:Mulle idee meeldib, aga näen kohe probleemi- juba praegu on raske inimesi liigutada nii, et kõik näeksid tegevust ja kõigil oleks tore. Kui üks klass veel lisandub, siis tegelikult lisandub ka lisavaev inimeste koordineerimises (ja seda just OG lõbu ja huvitavuse seisukohalt vaadatuna).
Sorontur kirjutas:Kui üllatav, inimestel on erinevad soovid ja ootused!
Toetades Iti sõnades peituvat ideed, siis mängude mitmekesisus oleks siinkohal igati tervitatav: nagu maitsete erinevusest näha, siis on tarvis nii Hilist Lõikust selle senises formaadis kui sellest võimalikku väljakasvavat seeriat alternatiivse mängijate korraldusega. Ja kõik oleksid rahul! (niivõrd-kuivõrd rahul larparid üldiselt on suutelised millegagi olema)
Tindome kirjutas:Mulle just see HLi juures eriti meeldib, et on tugev taust, ameti- ja grupimotivatsioonid ning nii ma tean, mida ma mängin, kes ma olen, kuhu ma kuulun. Ning selle tugeva identiteedi abil saab mäng mind väänata ja mul vaipa alt kiskuda põnevalt, mida ta ei saaks teha, kui ma oleksin leheke tuules lihtsalt vaatamas, mis värk.)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline