Minul on küsimusi Tartus pesitsevatele mängijatele. Nimelt huvitab mind Dark Elves raamat. Et kas seda kellelgi paberkandjal on? Või teab mõnd kodumaist viisi, kuidas seda saada. Netitellimine on ka alati võimalus, aga mitte praegu.
Tallinnas üks kutt müüs natuke aega tagasi oma armeed mida tituleeriti baltimaade suurimaks DE armeeks. temal oli raamat kohe kindlasti olemas. oleneb mis plaanid sul sellega on? ma otsin ta kontaktid ja PMin sulle.
alustuseks huvitab mind ainult raamat, kuna kurat tervet armeed ei kannata rahakott ju osta. aga küll jõuab, väike jupike armeed on minu poole teel, küll juurde tuleb. seepärast ka siis tahaks raamatuga tutvuda.
See laupäev siis jälle plaanis Urus Warhammeriga veits tegelda... Kuna üks laud sai Mordheimi jaoks planeeritud, siis teine täiesti vaba. Nüüd aga selline küsimus, et mida te seal teise laua peal näha tahate. Välja oleks pakkuda tavalise sõjahaamri kõrval ka 40k (mis siis nö "tuleviku" variant: http://uk.games-workshop.com/warhammer40000/ ) või veel Mordheimi.
Arvan et alustame kella kahe ajal, siis jo~uab heal juhul mitu ma"ngu teha ja pole ka liiga vara.(See naelutamis asi viskab millegi pa"rast kohe silme ette Dark Eldarid, kes selle ameti peale oma needle riflelitega pa"ris mihklid oleksid : ) )
Selline küsimus, et kas järgmine laupäev (04.02.06) kuskil kella kahe paiku kedagi urus on? Tahaks siis järjekordse WH demo välja kuulutada, aga enne oleks hea teada, kas me sisse ikka saame.