Mnjah. Tegelt pole vist vaja võtit. Asi selles, et hetkel ma ei näe taolises vormis tundide jätkamises mõtet. Ei süüdista teisi, süüdistan ennast. Lihtsalt ei viitsi igaks nädalaks ette valmistada ja teeselda, et ma quenyast midagi taipan. Tegelt ei taipa. Seda ka ei taipa, miks see keel teisi huvitab, aga see selleks. Ise õppisin puhtast teadmishimust. See aga valdab mind ainult teatud piirini. Tundub, et olen selle piiri hetkel ületanud. Ei ole enam nii tore. Kahju. Teen ettepaneku jätkata õpinguid seminaride vormis. Rohkem aega ette valmistamiseks, kitsam teema, ideaalis rohkem sõnavõtjaid, kui ainult mina, rohkem osavõtjaid ka, kui kaks või kolm. Mõtlen natuke, ja ehk ilmutub mulle mõni põnev teema, millesse tahaksin koos teiega süüvida. Või pakkuge ise välja. Näiteks Tengwari süvaõpe või midagi teoreetilisemat, nagu Quenya vs Sindarin Tolkieni loomingus. Või siis... juhe. Ahjaa, te tahtsite ju hoopis rollimängulist quenyat õppida. Tehke siis seda

Õppematerjalid sai Urgu kappi riidekuhja alla peidetud, otstarbepäraseks kasutamiseks. Kui tekib konkreetseid küsimusi, siis võib minu käest alati nõu küsida. Aga hetkel... võtan puhkust.
Lambengolmolya