tribulant kirjutas:Kriku kirjutas:Platonlik riigikorraldus Karl Ristikivi "Imede saares".
See ka mõni ime, see ju poliitiline paskvill.
Tegelikult andsid sa mulle tänuväärt võimaluse oma lemmiklõket üles kohendada...

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve
tribulant kirjutas:Kriku kirjutas:Platonlik riigikorraldus Karl Ristikivi "Imede saares".
Kriku kirjutas:tribulant kirjutas:Kriku kirjutas:Platonlik riigikorraldus Karl Ristikivi "Imede saares".
Tegelikult andsid sa mulle tänuväärt võimaluse oma lemmiklõket üles kohendada...Nimelt ei ole ma siiamaani aru saanud, mispärast alternatiivajalugu peaks science fiction olema... Kus krdi kohas seal see science on?! Aga see läheb juba teemast päris mööda muidugi.
Ulmeguru kirjutas:Ning ega SF ei nõuagi mingit suurt teaduslikkust... sellepärast hard SF tekkiski (õigemini formuleeriti), et SF muutus suht-koht kähku lihtsalt NÄIVteaduslikuks fantastikaks...
Ulmeguru kirjutas:Kriku kirjutas:mispärast alternatiivajalugu peaks science fiction olema... Kus krdi kohas seal see science on?! Aga see läheb juba teemast päris mööda muidugi.
Ei peagi olema... võib ka fantasy või horror olla...
Ulmeguru kirjutas:räägitakse, et ajalugu on teadus ning seepärast on alternatiivajalugu SF...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline