ohpuu kirjutas:ma eksin jälle igasugu verbalismi- ja muude põhimõtete vastu, aga kas competence ei võiks olla oskus- ? sacred - jumalate antud, jumalik vms?
Sacred võiks jumalik küll olla, oskusboonus on paha, sest ilmselt lähevad skillid oskusteks.
dr Zoidberg kirjutas:Muutuja
Muutja
Bonus (kuigi võib ka olla negatiivne)
Muutuja on programmeerijatele liiga teise tähendusega, muutja on hea. Negatiivse boonusega tekitab vist segadust.
dr Zoidberg kirjutas:Penalty, mitte Penalt... mida see y sõna lõpust ärajätmine annab?
Seose jalgpallikommentaatoritelt tuttava sõnaga ning kaotab tunde nagu oleks sõna omastavas käändes.
(Muide, sulle euronali TTÜst. Seal on noolekujulised sildid: Rahva hääletus (pead ei julge anda, aga minu meelest oligi lahus, eri ridadel oli kindlasti). Hääletus on ilmaütlevas ka päris kõnekas)
dr Zoidberg kirjutas:Rüvebonus on korralik sõna, aga enamus ülejäänuist jääks mulle küll mõistmatuiks, kuidagi ei oskaks seostada näiteks Vastupanu Resistance-ga, pigem vastupidavus...
Vastupidavusele pretendeerivad
Constitution ja
Endurancedr Zoidberg kirjutas:Natural on naturaalne, kui sul juba moraal või kompetentsus mõistetena jäävad, vastasel korral tuleks need ka välja rookida.
Naturaalse vastu töötas "naturaalne õunamahlasiirup" ja "naturaalsed lõhnaained" ja mis kõik veel.
dr Zoidberg kirjutas:Ja näiteks Inherent tähendab sünnipärast.
Loed läbi raamatu, mis annab sulle sünnipärase jõuboonuse. Võib-olla siis juba lahutamatu?
dr Zoidberg kirjutas:Äkki võtad sõnaraamatu kõrvale, seal on päris häid vasteid.

[de Zoidberg loodab, et viimane lause ei olnud isiklikuks minev.

Mõtles seda täiesti tõsiselt,sest tema leidis küll häid vasteid.
Tegelikult pean rohkem arutluskäiku välja tooma miks sõnaraamatu sõnad mõnikord esimesest voorust eriti edasi ei pääse.
Demon kirjutas:irve kirjutas:Enlargement - Kasvamis-
kas ntx "suurus-" poleks parem, v6i siis kasutada vastavalt olukorrale kasvamis-/kahanemis-, kuna alati ei pea ju kasvama

Jah, tõsi. Kasutaks siis ehk kasvuboonust -- too viitab ühesemalt suurusele ehk kasvule

Insight - Taiplikkus-, Ettenägemis-
siin vist rohkem etten2gemisega pistmist?
Äkki leiaks veel midagi lühemat?
Pakuks kaemus, aga see äkist filosoofidele vastukarva?
higgins kirjutas:Penalty on trahv.
"Aga arvesta, et sinna ronimise eest tuleb su löögile penalt otsa"
"Aga arvesta, et sinna ronimise eest tuleb su löögile trahv otsa"
"Mis mu lasu penalt on?"
"Mis mu lasu trahv on?"
Suund õige, aga tähendus vist läheb liiga tugevalt negatiivseks. Trahv on mulle küll selline sõna, et kuuldes veri tarretub soontes ja juuksed lähevad püsti nagu mul siin vasakul avataril on näha.