Viimased paar aastat on larbiseltskonda kummitanud see probleem, et üle poolte ürituste pildid ei jõua galeriisse, vaid on laialipillutatud üle eri veebisaitide, milledest mõned võimaldavad aga jätta fotosid üles vaid piiratud ajaühikuks. Peamine põhjus on olnud selleks nagu ma olen aru saanud on põhiasjalikult see, et enamikel puudub piltide lisamiseks ja omajagu on vist läbi kumanud ka muid väidetavaid probleeme galeriiga (bugid?).
Piiratud ligipääsu probleem vist seisnemas, kui ma ei eksi asjaolus et ainsast isikust kes galeriiparoole sai anda, pole vist enam pikemata ega midgai kuulda olnud.
Siinkohal olekski küsimus, mis oleks lahendus antud olukorrale. Kuidagi kahju on sellest et pole mingisugust ühtset punkti larpide ja muude ürituste piltidele. Ühe lihtsa ja pigem ajutise lahendusena tundub võimalus koondada kokku üks wikiartikkel kõigi linkidega galeriis mitte olevatele piltidele, küsimus on ehk selles kui palju kasu oleks sellest pikemas perspektiivis.
Sellega ka küsimus, kas poleks võimalik tekitada vana galerii kõrvale teist galeriid, loodetavasti siis vähemate probleemidega kui vana? Ja kas sel oleks mõtet? Või ka son mingeid lootusi vana galerii taas ülesputitamisele?
Juurde lisades kui keegi soovib saada hetkel oma pilte galeriisse üles, siis pakun ma ühe vähese parooliomanikuna võimalust, et kui keegi mulle oam pildid toimetab, siis olen need nõus ka üles lükkama. Tuttavamatele isikutele olen nõus isegi salasõna jagama.