Postitas Olorin 1:19 14. Okt 2007
Pronto! O fo sho nigga! Lõpuks öeldakse välja see, mis kõigile juba selge. Põhjuseks pol-reli modereerimine ka minu arust ja kuigi ma seda taga ei nuta, on vetsu sulgemise põhimõte selge. Ning terves foorumis tekkinud/olev igav ja steriilne keskkond, mille adminid on kurja käega paika pannud. Viga administratsioonis? See teema vääriks arendust, on mul juba pikalt hingel kripeldanud...
Samas nõustun ka sellega, et kõik vajalik on mõnel juhul juba välja öelnud ja teateid larpidest võib ju edastada, aga kaua sa ikka Balrogi tiibadest räägid. DnD alafoorumites aktiivseid teemasid praktiliselt pole. Ise liitusin kolm aastat tagasi ja juba siis oli näha nende alafoorumite hääbumist. Foorumi rollimängude alafoorum seisab nende jaoks, kes soovivad näha märke elust iidsetel aegadel. Kas Eesti rollimängurid ei vaja enam foorumit? Või on probleem kogukonna lagunemises, et dragon kaotab populaarsust ja seetõttu ka foorum. Äkki käib foorum alla selle tõttu, et pole enam "lahedaid teemasid" alafoorumites, kus vaidlemine tõesti huvitav on, Larpi-trennid ja rpg-arvutimängud võtavad võimust. Kuigi see, kus vaidlemine huvitav on ja kus mitte, on iga inimese enda otsustada.
Või... äkki on asi selles, et pole enam neid inimesi, kellega huvitavaid diskussioone saaks pidada ja sellepärast ka võrdlemisi igav elu siinsetel maadel. Mul tulevad kohe pähe mitmed nimed, kes pole siin väga ammu käinud. Ma mäletan, Pronto, et kas sina kunagi huvitavamaid tekste foorumi ellu panustasid...
hmmm... mh?