Postitas Tuu-Tuu 19:12 19. Jaan 2006
Minu juhtimise all on jah üks grupp septembrist saadik aktiivselt mänginud (aktiivselt selles mõttes, et aeg-ajalt teen kurja nägu ja ütlen mängijatele: "Ei tee kolme mängu nädalas. Lihtsalt ei tee ja kõik."). See grupp on minu arvates praegu just paraja suurusega ja sinna rahvast juurde ei taha võtta.
Soovijaid on küll vähemalt ühe grupi jagu veel. Häda on selles, et keegi ei taha/oska/viitsi olla DM. Paar minu PC-d on proovi teinud, aga regulaarset kämpeini pole kujunenud. Võib-olla kunagi.
Seega on endiselt vaja DM-i. Kui mõnel suurel targal osaval Viljandi drägonistil süda härdaks läheks, siis koguneks tema jalge ette kindlasti hulk väikesi PC-sid, kes talle ootavalt otsa vaataksid ja kärsitult täringuid klõbistaksid.
Seni aga tuleb neil elada kurba elu ilma mängusõltuvuseta, käia Tartus mängimas või üritada siiski omakeskis grupeeruda. Kui on soovi ADD-d kas või nuusutada, siis võib mulle privasse kirjutada. Mänge vaatamas käia ja npc-sid mängida saab tahtmise korral minu juureski.
Samuti leiavad vahel aset ühe- või mõneosalised mängud, kus saab kaasa lüüa. Tuleb lihtsalt oma kontaktandmed anda või hoolikalt foorumil silma peal hoida.