Beastmaster kirjutas:Jajah...ja mis krt see d20 üldse on...niipalju kui ma tean peaks see olema see 20 küljeline täring...
d20 on kahekümnetahuline täring jah. "d20 süsteemi" all pean ma silmas süsteemi, mis on üldehituselt väga 3e ja 3.5e sarnane (seal lahendatakse olukorrad põhiliselt d20 viskega, sellest ka üldnimetus).
Beastmaster kirjutas:Või räägidki sa nagu mingitest uuematest süsteemidest kus juba kasutusel 20 küljeline täring...sest esimes DnD's seda vist nagu polnud...
1e'd ma ise mänginud pole, nii et sellest ei tea rääkida, kuid 2e, 3e ja 3.5e kasutavad küll d20nt ja üsna tihedalt. Sinu jutust tuleb muidu umbes nii välja, et mida uuem süsteem, seda rohkematahulisemate täringutega mängitakse. Päris nii see nüüd ka ei ole.

Beastmaster kirjutas:Ja suurd tänud selle lingi andmise eest ainuke asi, et...ma ei saanud mitte mõhkugi aru seal kirjutatust...See on umbes nii: DnD on ainuke mäng millest ma kuulnud olen selle laadi hulgast...Ja vist ka ainuke mis huvi pakub...
Millist linki sa nüüd silmas pead? Ja kas sind huvitab vaid D&D (ehk d20 süsteem) või sa lugesid kuskilt lingilt, et kellelegi meeldib? See jäi ka su lausest segaseks. Püüa natuke rohkem lauseehitusele ja selgusele tähelepanu pöörata. Saad ise ka rohkem kasulikku nõu.