Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
tribulant kirjutas:Yldtaustast nii palju, et y on soome ja ü saksa laen.
higgins kirjutas:Eks see ole jälle üks "kasulik veidrus" nagu Mac.
Õpid ära. Ilgelt mugav. Ja siis lähed sõbra juures netti, ning ei oska midagi peale hakata.
tribulant kirjutas:/.../ Aitab sest jamast.
pronto kirjutas:tribulant kirjutas:Yldtaustast nii palju, et y on soome ja ü saksa laen.
Vaidlen selle koha pealt vastu. Mõlemad on saksa laenud, ainult y on pikema kaarega tulnud
pronto kirjutas:Soomlased ise on oma y tähega hädas nagu lits lapsega, sest muudes keeltes on sellel tähel täiesti teine kõla. Just võõrkeelte õpetamisel on see üllataval kombel päris tõsine komistuskivi.
Ulmeguru kirjutas:tribulant kirjutas:/.../ Aitab sest jamast.
Ega ikka ei aita küll... y kasutamine on sama, kui kirjutad ks asemel x ... ehk siis poosetamine...
tribulant kirjutas:Ja nii ylbe olen ma kyll, et ei pea vajalikuks oma harjumusi ei õigustada ega vabandada.
Yrgnaine kirjutas:Saan aru, nt. mängides jääb sõnavara külge[D&D- kuigi on olemas eesti keelde tõlgitud sõnavara, on lihtsam kasutada inglise keelseid termineid.]
Shadow kirjutas:Yrgnaine kirjutas:Saan aru, nt. mängides jääb sõnavara külge[D&D- kuigi on olemas eesti keelde tõlgitud sõnavara, on lihtsam kasutada inglise keelseid termineid.]
Ei ole nõus. Tõesti, sel ajal kui 3.0 järgi sai mängitud, lipsas kadakainglist sisse teinekord, aga ei mäleta vist kordagi, et Brechlenis võõrkeelseid termineid oleks kasutatud. Ümberharjumiseks piisas eestikeelsest rollilehest.
tribulant kirjutas:Ulmeguru kirjutas:tribulant kirjutas:/.../ Aitab sest jamast.
Ega ikka ei aita küll... y kasutamine on sama, kui kirjutad ks asemel x ... ehk siis poosetamine...tribulant kirjutas:Ja nii ylbe olen ma kyll, et ei pea vajalikuks oma harjumusi ei õigustada ega vabandada.
Ja mida sa nyyd siis kirjutad, mida mina pole varem kirjutanud?
Nagu ytles kord forumant Traadile Linnar Priimägi: lugege minu teoseid. 8)
Kõik arukamad argumendid ja vastuväited on nyyd ära kasutatud, järgneda saab ainult klassikaline "Mina olen tuus!" - "Mina olen tuusam!" - "Ei, mina olen kõige tuusam!" stiilis intellektuaalne arutelu.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist