Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
riion1 kirjutas:Sama hea oleks öelda "Unustage oma elu ära".
Attila kirjutas:Muide, aidake tõlkida http://www.fantaasia.ee/ajalugu.htm
Seal on kirjas:
03.02.2004: Uus algus - Kui külainimesed oma iganädalasele metsaskäigule läksid märkasid nad teekõrval ühte maja, seda maja ennem seal polnud, tegelikult see polnud päris maja. Pigem osa majast. Ehitisel oli hakatud juba kivisid laduma. Aknaid ja uksi sellel veel polnud. Maja sees nähti viite kogu ringi askeldamas. Samal ajal käis kõva mürin külas. Nimelt olid needsamad viis tegelast pannud oma vanale majale draakoni rihmaga kinni ning see rebis maja puruks.
Kõigest ei saanud aru aga lugu lõhnab kahtlaselt.
Athilith kirjutas:riion1 kirjutas:Sama hea oleks öelda "Unustage oma elu ära".
selljuhul ma vabandan, tõesti, foorum võib olla miski vaimne tugipunkt. Kuid ma lihtsalt mainin seda, et sõda pole küll vaja kahe foorumi vahel. Paljudele oleks see ju vennatapp?...vaat kuhu üks teema areneda võib!
Golburk kirjutas:Athilith kirjutas:riion1 kirjutas:Sama hea oleks öelda "Unustage oma elu ära".
selljuhul ma vabandan, tõesti, foorum võib olla miski vaimne tugipunkt. Kuid ma lihtsalt mainin seda, et sõda pole küll vaja kahe foorumi vahel. Paljudele oleks see ju vennatapp?...vaat kuhu üks teema areneda võib!
Mis kuramuse vennatapp? Kes on ära pööranud ja julgeb mingit foorumit elu hinnaga võrrelda?
Mis sõda?
Ei mingit vennatappu, ei mingit sõda.
Kas mina olen sinisilmne või tõesti on kuskil mingit vandenõud?
edit:// vahepeal lendas mitu posti, ei pannud tähele, selle koha pealt peaksin märkuse tegema et meie f3? Sa kutsud adminni nagu oma ja oma kaasforumantide jumalaks?
Shadow kirjutas:Tahtsin just sama öelda, et ehk võiks lõpetada selle õuna ja apelsini võrdlemise, et kumb parem on. Ühele üks, teisele teine, mõni sööb mõlemaid. Kui niisama üksteist tuuseldada tahate, otsige vähemalt mõni asjalik põhjus.
Faramir kirjutas: Loomulikult vanematele sealne eriti ilmselt ei sobi, läbu on tõesti palju jne. Olgugi, et seda kritiseeritakse...
Veinihobune kirjutas:Faramir kirjutas: Loomulikult vanematele sealne eriti ilmselt ei sobi, läbu on tõesti palju jne. Olgugi, et seda kritiseeritakse...
Muide, enamus läbust koosneb isand Faramiri ôigekirjaôpetustest ja vaidlustest pärast seda, kui parandatud posti omanik solvub.
Aga üldiselt: Te nagu eestlased kunagi. Enda oma on kôige parem.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline