Müts, kurask, krõpsikute jagamine pole minu ala, aga oma viimase posti eest piad sina ühe kuivatatud kirsi küll saama!
Nii et palun! -ulatab Mütsile kuivatatud kirsi ja lehvitab valge salliga-
Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
ozkar kirjutas:... sest kõik oluline ja huvitav on juba ära räägitud ja mainitud.
Mina arvan, et vanemad olijad on vaiksemaks jäänud, sest kõik oluline ja huvitav on juba ära räägitud ja mainitud. Põhilisteks jututeemadeks ongi mingid üritused või ajutised sündmused.
Made Of Hate kirjutas:noh alguse poole sai öeldud ka mõtetusi mida oleks parem võinud ütlemata jätta.
Marduk kirjutas:/--/Ma mäletan, kui mind pea dekaad tagasi rollimängu juurde veeti, /--/
higgins kirjutas:Marduk kirjutas:/--/Ma mäletan, kui mind pea dekaad tagasi rollimängu juurde veeti, /--/
No liitumiskuupäeva järgi otsustades näib sul küll drägonikogemust tiba rohkem olevat, kui kümme päeva.
Niisama nokib.
tribulant kirjutas: Tegelikult on näha juba uut tendentsi - vanurid tulevad tagasi uute nimede all, vaiksed ja vagurad. Pobisevad aeg-ajalt midagi, aga eriti ei viitsi. Vaadake näiteks kadunud Zoidbergi, eks ole. (Lehva.) Ja ta pole sugugi ainuke;
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline