Populaarsus tõuseb kindlasti:
Alates novembrist on enamvähem iga kuu 200 uut kasutajat(endise 100 asemel,) veebruari kohta on neid juba 130.
Postituste rekordid kuu kohta on lähedal ja teemade oma juba löödud.
Beware!

Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
Attila kirjutas:Uus põlvkond väikesi drägonee mudilasi on sündimas. Vanad kalad on vaiksemaks jäänud. Enamus uusi teemasid luuakse vastühinenud kasutajate poolt ning postitamine on ka suuresti nende hooleks jäetud. Üks ajastu paistab mööda saavat ning teine algavat. Kas tõesti?
Populaarsus tõuseb kindlasti:
Alates novembrist on enamvähem iga kuu 200 uut kasutajat(endise 100 asemel,) veebruari kohta on neid juba 130.
Postituste rekordid kuu kohta on lähedal ja teemade oma juba löödud.
Beware!
Irve kirjutas:Juh. Vanadel olijatel on vist elu tekkinud ja toimetusi liiga palju, et väga aktiivne olla.
sixsixsix kirjutas:ma tahax ja oleks huvitatud küll LARPiga tegelemisest ning olen lugenud postitusi siin foorumis ja umbes saan aru, kuidas mäng käib. aga see asi on nii keerulien ja tundub, et kogu selle sümboolika ja terminite ja legendide ja kultuuriajaloooga tuleks kursis olla, et mitte mingit ülilolli ja saamatu muljet jätta![]()
niiet ma olen ka üks neist, kes liitub foorumiga ja siis passib lolli näoga, oskamata kuskilt otsast alustada. sest ma ei saa ju niisama suvalisele mängule sisse sadada ja sinises kostüümis kännul istudes veepiisakest mängida..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist