Liiliatydruk kirjutas:Minu kogemus... liiga isiklik selleks et sellest avalikult rääkida, aga sina "sõbralik pessimist" - suudaksid sellele kindlasti mingi reaalse mõistliku seletuse leida.

Sellest me siis enam SIIN ei räägi!
Aga mõnes muus kohas? Privas näiteks?
Liiliatydruk kirjutas:Kas sina pole siis lugenud artikleid kus inimesed on ühe õhtuga peast halliks läinud?
Olen küll, aga enne ei usu, kui ise näen. Muide, see oleks võrdlemisi veenev tõend - ühe ööga halliks läinud pea nimelt.
Liiliatydruk kirjutas:Või on nad pärast kohtumist viibinud pisut aega "valgete seintega" hoones (loe: psühhoneuroloogiahaigla)?
Selle asutuse endised või praegused elanikud ise paraku ju ei kvalifitseeru allikateks...
Liiliatydruk kirjutas:Kas selleks et uskuda on vaja kõike käega katsuda ja/või omal nahal kogeda?
On küll. Või vähemalt peab näha olema mingisugune tõestuste jada, millest võiks eeldada, et vajalikku kohta välja viib... St seda, et Maakera on ümmargune, võib rahulikult uskuda, sest seda on palja silmaga näha. Seda, et kuskil on olemas miskid elektronid ja neutriinod, võib ka uskuda, kuna põhimõtteliselt on võimalik samm-sammult jõuda eksperimentideni, mis nende olemasolu tõendavad, kuigi tegelikult seda rada ronima ma hakata ei kavatse.
Liiliatydruk kirjutas:Kas selleks et sa suudaksid uskuda, et haamriga sõrme pihta lüüa on valus, pead enne kindlasti ise proovima?
Kõik inimesed on sedalaadi asjad varases nooruses läbi proovinud ja seepärast ei kahtle neis.
Liiliatydruk kirjutas:Kriku, kas sul on midagi müstika vastu?
Ei ole. Kui oleks, siis ma siin niimoodi ei kirjutaks.
Liiliatydruk kirjutas:Mulle just meeldib kui ei pea kõike lõpuni mõistma, seletama arvudeks, sõnadeks, tegudeks, kogemusteks....
Aga polegi ju vaja lõpuni mõista. Ega ju suur osa inimesi ja ükski loom ei tea, mispärast tegelikult tuli põletab. Neil on lihtsalt kaljukindlad eksperimendi tulemused, mis ei lase kahelda, et põletab küll. Noh, ma ka tahaks kuskilt sarnast kogemust tontide ja vaimude kohta, see on kõik.