Statistikast.
TTÜ üliõpilaste seas tehtud küsitluste tulemused näitasid, et majandusteaduskond hindab oma arvutiteadmisi heaks või väga heaks, informaatikateaduskond aga keskmiseks või heaks. Ja need majandusinimesed tellivad projekte...
Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
Elanor kirjutas:Statistika on selline naljakas asi, et seda lausa vale kolmandaks vormiks peetakse. Meie õppejõud tõi kord sellise näite, et mingi järjekordse rahvaküsitluse tulemusena selgus, et umb. 70% (või mingi selline üle 60 protsent oli..) eestlastest arvab end pigem luterlaseks, samas kristlaseks pidas end alla 20%eestlastestkes need inimesed siis on?? Järelikult - arvamus on, teadmised aga mitte alati piisavad.
Elanor kirjutas:Meie õppejõud tõi kord sellise näite, et mingi järjekordse rahvaküsitluse tulemusena selgus, et umb. 70% (või mingi selline üle 60 protsent oli..) eestlastest arvab end pigem luterlaseks, samas kristlaseks pidas end alla 20%eestlastestkes need inimesed siis on?? Järelikult - arvamus on, teadmised aga mitte alati piisavad.
Elanor kirjutas:P.S. ise olen muidu teoloogia bakalaureus, aga usuga on hetkel lood kuidagi keerulised, nii et ärge arvake, et ma siin mingit misjonit teen...
Nooo, järeldusi saab ju teha igasuguseid. Näiteks, et ega siis luterlus kristlus ole.
Kes see õppejõud oli?
Elanor kirjutas:Statistika on selline naljakas asi, et seda lausa vale kolmandaks vormiks peetakse. Meie õppejõud tõi kord sellise näite, et mingi järjekordse rahvaküsitluse tulemusena selgus, et umb. 70% (või mingi selline üle 60 protsent oli..) eestlastest arvab end pigem luterlaseks, samas kristlaseks pidas end alla 20%eestlastestkes need inimesed siis on?? Pn...
hallsilm kirjutas:Seoses nende suurte juhtide ja õpetajatega tuleb mulle meelde netiuudis, kus Kasashtani isevalitseja, tark ja õiglane Nursultan Nazarbajev keelas riigis AD&D jt. rollimängudega tegelemiseEt see rikkuvat rahva moraali ja eetilist palet.
Joan Hake Robie kirjutas:To all the gifted young men and women who are involved in the role-playing game of Dungeons & Dragons. May your eyes be opened to the truth.
oop kirjutas: Kui kunagi hulluks lähen, skännin sisse ja riputan netti. Praegu tsiteerin pyhendust:Joan Hake Robie kirjutas:To all the gifted young men and women who are involved in the role-playing game of Dungeons & Dragons. May your eyes be opened to the truth.
Anonyym kirjutas:minu point on,et loodususundid on puhtamad kui kristlus
bobbie kirjutas:Näide: Vana-Kreeka sõnavorm 'deus' (=jumal) on hilisemates romaani keeltes peale mitmeid vaheetappe omandanud näiteks vormid 'devil' ja 'demon'. Seletus järgmine: Vana-Kreeka jumalad olid (vara)kristlaste jaoks paganlikud... järelikult kujunes nõnda, et kui algul tähistas see sõna vaid nende jumaluse rivaali-vastast, siis ajapikku (kui sõna oli läbinud ka mõningaid häälikumuutusi) mõeldi sinna ka kõikvõimalikke halbu-ohtlikke-müstilisi omadusi juurde.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist