Tauron kirjutas: Olles pärit maalt, võin öelda, et esimesed 18 aastat oma elust veetsin suhteliselt palju rasket füüsilist tööd tehes.
Ikkagi Tammsaare... täpselt nagu ma kartsin
Tauron kirjutas: Olles nüüd olude sunnil juba mõned aastad linnainimene (mitte et ma sellega väga rahul olen), käin nädalavahetustel siiski maal ja teen seal ka tavaliselt tööd, füüsilist põhiliselt
Mõne teise asjaga seoses öeldaks kiirelt, et ilmselt on tegemist
sõltuvusega. Jaa-jaa... töönarkomaania... karm...
Äkki õnnestub siiski mingi võõrutusravi?
Tauron kirjutas: Kuigi enamasti ei löö ka minul silmad särama, aga ma leian füüsilise töö olevat tänuväärse vahelduse loengus istumisele ja koolitöö tegemisele.
ja
Tauron kirjutas: Kui kellegile ei meeldi (füüsilist) tööd teha, on see isiklik probleem. Mina isiklikult ei pea palju inimestest, kes istuvad ainult laua taga ja määrivad pabereid ja kardavad oma väikeseid valgeid käsi tööga mustaks teha. (See siin oli täiesti ebaisikuline arvamus ja ei olnud suunatud konkreetselt kellegi pihta.) .
See on lihtsalt hämmastav kui läbiimbunud on ühiskond ja inimeste ajud
töökultusest.
Näib olevat vältimatu osa eestlaseks olemisest.
Ragnar Lembitu poeg kirjutas:Töö peaks ka jah ära jaotama et niisama ei tolknetaks,muidugi keegi ei käse,vabatahtlikud abistajad ju...kuid kui juba seal olla siis kasutada võimalust.
Just-just...
"et niisama ei tolknetaks" - see on just täpselt see, millest ma rääkisin. See suhtumine. Räigelt ahistab. Kultistid.
Puhkamises ning teiste inimestega mõnusalt koos ajaviitmises ei ole minu arvates midagi häbiväärset. Mis te ei oska niisama olla või ja peate igal juhul mingit kivi veeretama/kraavi kaevama/ oksa lohistama samal ajal? Miks küll? Äkki ajaks teise inimesega niisama juttu? Kas hammaste kiristamine, higistamine ja millegi raske tassimine samal ajal on selle juurde ilmtingimata vajalikud?
hallsilm kirjutas: Ma usun, et küll vabatahtlikud tööle pannakse

Ma ei kahtle selles mitte hetkekski.
Sarve tegemist näitan ilmselt mõni teine kord - kunagi drägoni kokkutulekul näiteks. Mu rahvustunne ja identiteet on hetkel piisavalt tugevad, et ma ei pea neid ülepeakaela ühise tööorgiaga turgutama asuma.PS. Ma ei tea kas naerda või nutta:
Tauron kirjutas: Muuseas, laupäeval hakkan ma kartuleid panema.
Tõsiselt või... see läheb nüüd juba üpris radikaalseks... aga... no kui Sa just pead... no, kui on selline kirg kartulite vastu... miks mitte... vaba maa.
Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.