Irve kirjutas:Aga kas see kopeerimine või eeskuju võtmine on halb?
Isegi juhul, et see on nii... siis mina selles midagi halba ei näe. Ja muide... kui keegi näeb, siis võiks ta selgitada, et mis selles halba on ja kuidas?
Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
Irve kirjutas:Aga kas see kopeerimine või eeskuju võtmine on halb?
Kui rääkida tundumistest, siis... tundub mulle, et Teie, lugupeetud Shadow, olete viimasel ajal muutunud kuidagi kiivaks selle Dragoni Foorumi osas
...kord võtate raevukalt sõna uute tulijate/kirjutajate vastu ja siis jälle kukute jagama süüdistusi plagiaadis...
Shadow kirjutas:Antud juhul pidasin silmas kujunduse osa. Kipub jääma mulje, et liiga palju on üle võetud üks-ühele, et seda uueks loominguks pidada. Ju mul on liiga palju autoriõigustega tegemist olnud
Kui rääkida tundumistest, siis... tundub mulle, et Teie, lugupeetud Shadow, olete viimasel ajal muutunud kuidagi kiivaks selle Dragoni Foorumi osas
...kord võtate raevukalt sõna uute tulijate/kirjutajate vastu ja siis jälle kukute jagama süüdistusi plagiaadis...
Isand Uuk näeb miskipärast ainult ründamisi ning vaatab kenasti mööda kaitsmistest. Eks nähakse ikka eelkõige seda, mida näha tahetakse. Vähemalt ei räägi ma inimestega privas ühte juttu ja avalikult teist. Kui keegi/miski meeldib, siis igal pool, ja kui ei meeldi, siis ka igal pool.Ning sõna "tundub" rõhutab seda, et tegemist on minu isikliku arvamusega. Rõhutan - arvamusega. Minu arvamus ei pea olema viimse instantsi tõde.
Foorumi suhtes kiivas? Ei tea... Uhke olen selle koha üle küll.
Payl kirjutas:Pistan vahele:
Miks just Kommuun? Kas tõlgite inglismannide keelset sõna "community"?
Ühesõnaga, mulle jätab kommuun liiga kanepise, volkarbussilise, pikapatsilise ja lillelise mulje.
Udutont, äitäh vooderdamise eest, seda ma just mõtlesingi.
Udutont kirjutas:Lööd ühe pea maha Demon, kasvab üheksa asemele.![]()
f0rc3 kirjutas:foorumist saab nii jututuppa,portaali esilehele ja foorumi esilehele.. vaata kaarti.. seal kõik ilusti pandud.. btw..
Hulkur kirjutas: kui veel need lingid/failid kah suuremaks saaks oleks mina kohe päris rahul
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist