kaupo kirjutas: PS. See kisub juba küllaltki teemaväliseks. Ma vabandan oma poolt postitatud teemaväliste postituste eest selles teemas.
Sellega oled Sa juba lootusetult hiljaks jäänud. Arutagem siis need
üldised küsimused loomingu ja loojate kohta rahulikult lõpuni ja küllap adminnid-moded eraldi teemaks tõstavad, kui vajadus peaks ilmnema.
kaupo kirjutas: Kui kõik hakkavad inimest maha materdama ja [mitte keegi] ei ole talle toeks võib ka samahästi inimene lihtsalt asjale käega lüüa, kuna saab aru, et [mitte kellelegi] pole tema looming meeldinud...
Ma ei arva, et oleks mõistlik taandada looming vaid tunnustuse vajadusele. Eriti veel hakata rõhutama, et midagi maksab teha vaid juhul kui see heaks kiidetakse. Kuhu jääb siis lihtsalt lustist ja tegemiserõõmust ajendatud tegutsemine? Seda esiteks.
Teiseks. Ma ei näe, et eriti tervislik oleks tegeleda kõikvõimalike Loojate/Tegijate "ninnutamisega". Tegija on oma loomult lõpp-kokkuvõttes karm tüüp - ta
julgeb teha ja
teab, et see ei pruugi osadele (võimalik, et paljudele või isegi mitte kellelegi) meeldida. Seada ja harjutada sellist tegelast
sõltuma teiste arvamusest on olemuselt vale ning Tegijale kahjulik.
Igasugused väited teemal ja stiilis "siis ta ju ei julgegi ja maailm jääb tast ilma" on pealiskaudsed ja valed. Maailm on piisavalt suur ja mitmekülgne koht ning ka loodus ei salli tühja kohta - eks siis tuleb ärakukkuja asemele keegi teine. Lihtsalt. Nii see on olnud ja nii see ka jääb.
Räige, eks ole? Aga õiglane ja töötav. Sest lõpeks jäävad toimima need, kelle sõnum ja vajadus selle edastamiseks on piisavalt tugevad. Harilik olelusvõitlus. Viimasega seoses - jänesed ei osale kiskjate võitluses territooriumi pärast.
Inimesed ei ole mõjutatud mitte ainult gravitatsioonist vaid nendegi osas kehtivad kõik harilikud loodusseadused.
Pucca ja Garu on absoluutsed lemmikud.