Pool kirjutas:Bard pani oma knowledge checkiga ikka täissa võssa...Üks harakiri oli seal kohe kindlasti.
Oli küll jah... Bardic knowldege my ass... : P
Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
manic kirjutas:üldiselt .. on just see effect üks väga tegija effect.. : )hallsilm kirjutas:Peaasi, et seal filmis traadi otsas rippudes ringi ei lennata...
huh.. nende ebaloomulikkude lisade pärast see effekt mulle niiväga meeldibkichloe kirjutas:aga " Kill Bill"...see kuidas Uma Thurman ühe jalaga seinale jaapani söögikohas toetus, see mõjus kuidagi ebaloomulikult, ta oleks pidanud minu arvates(ma pole asjatundja, nii lihtsalt tundus) rohkem raskuse sellele jalale paigutama.
manic kirjutas:huh.. nende ebaloomulikkude lisade pärast see effekt mulle niiväga meeldibkichloe kirjutas:aga " Kill Bill"...see kuidas Uma Thurman ühe jalaga seinale jaapani söögikohas toetus, see mõjus kuidagi ebaloomulikult, ta oleks pidanud minu arvates(ma pole asjatundja, nii lihtsalt tundus) rohkem raskuse sellele jalale paigutama.
higgins kirjutas:Kompaktse vastuse saamiseks vaatame Võõrsõnastikku:
Harakiri - Kõhu lõhkilõikamine, jaapani samuraide enesetapuviis.
Laterus kirjutas:manic kirjutas:huh.. nende ebaloomulikkude lisade pärast see effekt mulle niiväga meeldibkichloe kirjutas:aga " Kill Bill"...see kuidas Uma Thurman ühe jalaga seinale jaapani söögikohas toetus, see mõjus kuidagi ebaloomulikult, ta oleks pidanud minu arvates(ma pole asjatundja, nii lihtsalt tundus) rohkem raskuse sellele jalale paigutama.
need ongineed kreisid absurdieffektikat mis teevad filmist ka visuaalselt mängulise ja nauditava vaatemängu
Pool kirjutas:Ja kuskohas antud teost näha saaks?
mart kirjutas:Pool kirjutas:Ja kuskohas antud teost näha saaks?
Ega see Gohatto väga laialt levinud film pole. Videolaenutusest vist ei leia.
Võimalik on jälgida, äkki tuleb telekast (on kunagi tulnud, kui ma ei eksi) või
mart kirjutas:Vaatasin ära. Braveheart jaapanipäraselt.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist