Supermacy of Myth jah vist KD kus eestlasi k6ige rohkem, atm. Ja teine peaks siis olema KD kus mina olen, We AAre still... Koos seal natuke alla 10ne, eestlase. Kuna suurem osa eestlastest on selle age jooksul sina tradetud, siis pole me eriti j6udnud veel kokku m2ngida, kuid tuleval agel peaks natuke paremini minema. Yldiselt on KD meil j6udsalt arenenud ja Top 50 (honor ainuke mida tasub) ei tohiks probleem olla. Juba see age olime v2ga l2hedal, mingi 1k j2i puudu, kuid v2ga paljud KD m2ngijad (USA playerid eriti) ei jaga seda m2ngu ikka eriti.
Mis puutub accountide trademisse, siis riski v6tan ainult siis kui m2ngija on seda v22rt. Oma pead pakule 1 age njuubi p2rast panema ei hakka. Ja pealegi l2htun ma sellest kuidas KD parem ja kasulikum on. Ei ole erilist m6tet 1-2 aget mingit suvalist meest v2lja treenida ainult sellep2rast et ta on eestlane

Nagunii puhast eestlaste KD ei tuleks. R22kisin yhe tyybiga, kes oli kunagi kokku klopsind ainult Singapore m2ngijatest KD. Kustutati kohe age l6pus 2ra
Meil hetkel 3 erinevat tsooni, mis yldiselt k6ige kasulikum, US, Aasia+Australia ja Euroopa.