Mängitakse:
http://games.swirve.com/utopia/
Sisaldab endast strateegiat, majandamist. Sisu on fantaasialine(elves, wizards). Eestist mängib seda... no minu koolist vähemalt 20 inimest!
7. jaanuaril algab uus mäng!
Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
Marduk kirjutas:S6prade tugeval survel hakkasin yle 3 aasta taas Utopiat m2ngimaPalju on muutund. Lihtsamaks nagu
Aga v2ga hirmus on see, kui mitu eestlast satuvad yhte kingdomi. Kui nad suhtlevad oma vahel aktiivselt (icq/mail) on enam v2hem yhel ajal sees, ja osatakse m2ngida siis on see suur j6ud KD'le.
Kui on selliseid KD kus esineb eestlaste teame, siis v6iksite mulle s6numi saata, 2kki saame kuidagi koost88d arendada
Marduk kirjutas:Huhh, ei tea kui palju on eestlasi. Mina olen hetkel 4 s6braga (3ga neist yhes KD ja loodetavasti saab 4 kah sisse). Tean veel umbes 10 inimest kes m2ngivad tallinnast. Ise otseselt ei kuulu yhtegi guildi, kui meie KD kuulub AA alla. Oma KD oleme moodustanud oma vahel teami (paar teist on kah juures) ja tegutseme koos, kusjuures saame edukalt hakkamaEks homme siis saab l2hemalt kribada mis toimuma hakkab, kuid yldiselt v6iks ju EE mehed kontakti hoida tuleb kasuks arvan ma.
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist