Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
Surra kirjutas:humhum, kes sa oled, starfild, et teiste eest otsustad, mis neile hea on?
või, et millist pahet nad endale võivad lubada, millist mitte?
Starfild kirjutas:Ma ei usu, et suudetakse piiri pidada. KINDLASTI paljud suudavad. Aga paljud tõmbavad kivisse. Ja seepärast ei saagi lubada. <snip>Ma jõuan ringiga jälle selleni, et saab juua kultuurselt veini ja jääda kergelt jõminasse või võib pool liitrit viina sisse kallata ja lämisema hakata
paadikapten kirjutas:Ei mõista enam tänapäeva inimesi inimesi-vaevalt lasteaiast välja saanud, ja kohe kukuvad jooma. Ja minu vanuses on neist juba parandamatud alkohoolikud saanud-MITTE ÜHTEGI sammu ei tehta ilma alkoholita.
Ja sealt edasi on vaid samm igasugu muude pahedeni, millest kahjuks enamus minuvanuseid samuti ära ei ütle. Krt, õiget tüdrukut kah ei leia kuskilt-kõigil suitsud näos, pudelid käes, elutegevus vaid instinktide tasemel, ise veel nii kõhnad, et kallistusi saadab kondiklõbin![]()
Ja neile sobivad kah vaid tüübid, kes spordist vaid jõusaalitrenni harrastavad, ilged joomarid ja rahajõmmid on ja kes vähemalt korra elus kellelegi peksa on andnud (eks seetõttu olengi veel vaba ja vallaline).
Ühesõnaga-sant olukord.
Niisiis-siin las kõik alkosõbrad räägivad, mis neile alkoholi juures meeldib, miks nad tarbivad ja mis on selle asja mõte üldse. Tahaks lihtsalt vaielda kellegagi.
Eldamacil kirjutas:Sad... but true.... nii on see tõepoolest.. ei tea miks...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist