Surra kirjutas:Miks jääb mulle mulje et surra alati igasugust sorti asju defineerima peab?
see on zoidbergi venitamistaktika tõttu, et ta saaks mõtteid koguda 
ma tõesti ei viitsi defineerida kõike, võta neti või google vahelduseks, või pean andma sulle lingi ka nende jaoks?

ära keeruta, Mees! julge rääkida oma mõtetest!

Kuule, mees, pane ennast põlema, kui tahad!!!
Sai juba priva teel räägitud, et Võitlustannerile ma selle provokatsiooni pärast ei koli. Ma ei tea, mis Surral viga on, nõuab mingeid teooriad. Põhjendagu, enne, millest see teooria koosnema peab. Räägib, et ma üritan mingit aega võita vms, ise ei saa oma ateismipõhjendustegagi kuidagi hakkama.
irve või kes tahes ütles, et Surra lõi foorumi selleks, et süüdimatult läbustada saaks. Aga nii see ongi!!! Suurimad ühe-kaherealised läbustused ongi ju Surra poolt tekitatud. Ja siis väidab, et see on fun...
Kui defineerida ei viitsi, siis ära oota, et teised vastata viitsiksid!
No nii oluline see foorum mulle ka ei ole, et mingit bännimist kardaksin! Bännige ära, kui tahate! Mees, ära käi pinda, kui omal aju ei võta!!!
[dr Zoidberg on ÜSNA vihale aetud, aga see pole veel murdosagi sellest, milleks ta võimeline on.]
Surra, ole ettevaatlik, muidu saad bänni!!! Või mõni seebiga mees tuleb näitab sulle, mida sellega teha annab.