Nutuse häälega koorikloom küsib, miks järjekordne Võitlustanneri väline võitlust ettevalmistav teema lukku läks?
PS See on muidugi tervitatud, et üks Foorumi RPG lukku läks.
Moderaatorid: surra, mart, Teemon, Irve, Priist, Kõrtsmik
dr Zoidberg kirjutas:Teema oli selline, et pasunasse sõitmine balansseeritud viisil, st nii, et admin midagi ette heita ei saa. Noh, et lihtsalt lõbus oleks ja osalistel sellest hea meel... Aga lukku ta läks... Koorikloom on muidugi lohutamatu...
Shadow kirjutas:Vaat praegu on tõesti esimene kord, kui ka mind teema lukkupanek häiris, sest tahtsin just küsida, kas on mõnda jutuainet, mida aulik doktorihärra homode peale keerata ei oskaks![]()
Nüüd on see küsitud - tänan tähelepanu eest.
dr Zoidberg kirjutas:Ütleme nii, et kuradi igavaks on foorum muutunud. Muudkui LARP ja muudkui Foorumi RPG. Oksele ajab! Inimesed, ärgake veel viimsele võitlusele enne suvehooaja saabumist, mil nagunii foorum välja sureb. Ja teeks seda kõike nii, et administratsioon ei saaks asja Võitlustannerile suunata.
Surra kirjutas:hakkavad inimestelt häälekalt nõudma eriõigusi
milliseid ERIõiguseid nad siis nõuavad sinu arvates?
Ulmeguru kirjutas:Kas austatud tohtrihärra polegi nii salliv, kui ma arvasin?![]()
Ulmeguru kirjutas:Aga tegelikult oli ju dr Zoidberg see, kes mulle hiljuti nina peale viskas, et ma AD&D-d ei mängi ja seetõttu võiksin vait olla! Kas tohtrihärral on skisofreenia?![]()
Ulmeguru kirjutas:Ja mis sel LARPil viga? Tunnistan ausalt, et ma ka siin foorumis umbes 2/3 teemasid ei loe... ja siis? Kui tohtrihärra tahab talle huvitaval teemal vestelda/kismatada, siis tuleb ju ise ots lahti teha ja aktiivne olla.
Ulmeguru kirjutas:Aga kui tõsiseks minna, kas on siis oht, et suveks foorum välja sureb?
Surra kirjutas:milliseid ERIõiguseid nad siis nõuavad sinu arvates?
Surra kirjutas:pigem kasvatagu tundlikud homod, kui mingid alkohoolikud.
kui sel samal lapsel lasta hiljem hinnata: kumb oleks parem olnud, kas surm abordi läbi, või kasvatus homode poolt, siis kaldun arvama, et ta kiidaks viimase heaks
Surra kirjutas:usun, et nad lapsendatud tegelase seksuaalset orientatsiooni ei muuda, see oleks evil act - nad teavad väga hästi, kui raske on nii elada ning oma "lapsele" ilmselt seda kyll ei taha.
Surra kirjutas:kui osades riikides on selline asi vastu võetud, siis usun, et mitte ilma pikkade arutelude ja testimiseta
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist