Moderaator: Bernard
Dragonknight kirjutas:Tagantjärgi mõeldes ütlen, et õlgadele võiks ikkagi mingi õmbluse mõelda, püsib paremini/mugavamalt seljas. Kel tahtmist on, katsetagu.
hallsilm kirjutas:Kui aga tahetakse ikkagi keepi, siis tasub ikkagi teha sõdalase, mitte linnakodaniku oma ja keepi mitte nööriga kaela ümber vedada vastase rõõmuks vaid kahe sõlega tuunika külge kinnitada, nagu keskajal tehti.
Dragonknight kirjutas:Aga keepi saab eest hästi kinnitada selliste jubinatega nagu norra kampsunitel on. Tavalises kästitööpoes peaks neid kinnitusi müügil küll olema... Nagu mingi haagi moodi... Saate aru küll.
Aga milline sõlg keebile sobiks? Hõbesõlg, selline mis rahvariietele läheb? Või hoburaudsõlg?
hallsilm kirjutas:Dragonknight kirjutas:Aga keepi saab eest hästi kinnitada selliste jubinatega nagu norra kampsunitel on. Tavalises kästitööpoes peaks neid kinnitusi müügil küll olema... Nagu mingi haagi moodi... Saate aru küll.
Aga milline sõlg keebile sobiks? Hõbesõlg, selline mis rahvariietele läheb? Või hoburaudsõlg?
Ärge siis kõik ka seda masstoodangu jubinaid endale külge riputage![]()
Ja mis kaval sõleliik see "rahvariietel olev hõbesõlg" on?![]()
Mina soovitaks hoburaudsõlge, võid kasvõi hõbedast teha![]()
Pidage ainult silmas, et mehed kandsid sõleharusid ülespoole ja naised allapoole.
Dragonknight kirjutas:
Need masstoodangu jubinad pole sugugi halvad ja neid kasutavad päris mitmed, nagu ma näinud olen! Ok, tegelt pidasin ma silmas kuhiksõlge(esineb kõige rohkem rahvariietel), aga no kui sulle kohe kohale ei jõudnud, siis mis parata... Ja tegelt polnudki midagi mõtekat öelda... niisma tõmblen.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline