Ja mulle meldib see mäng ...

mina ei tea kas võib siia paneb adress
kui ei saa siis ei saa
http://www.estelad.ee
Moderaatorid: Teemon, Irve, pronto, Paganarh
Irve kirjutas:Mu lemmikkoht oli kuskil tutvustuse all "persooni needmine". Tõlge on ikka väga mööda.
Oo! "Reindžer"!
holebuulD kirjutas:Ja kohe kindlasti esimene rollimäng Eestis? sa peaksid enne rollimängude kohta rohkem teadmsisi omandama enne sellise asja ütlemist.
Aa, ja muide, Registreerumise all on valikuvariandid "Nõustun" ja "Ei nõustun"
eklipsidia kirjutas:Irve kirjutas:Mu lemmikkoht oli kuskil tutvustuse all "persooni needmine". Tõlge on ikka väga mööda.
Oo! "Reindžer"!
"persooni needmine" aga kuidas on õigesti, ütle palun
6.4 Käesoleva Lepingu puntide 2.2.3, 2.2.5, 4.2 Kasutajaga rikkumise korral, Töötlejal on õigus nõuda Kasutajalt rahalist hüvitist summas 10,000 (kümme tuhat) EURO.
argkunn kirjutas:Tore ettevõtmine, olgugi, et enne kasutaja tegemist on lugemismaterjali küllaga (Mängu kasutmaise leping). See leping on hirmutav, eriti6.4 Käesoleva Lepingu puntide 2.2.3, 2.2.5, 4.2 Kasutajaga rikkumise korral, Töötlejal on õigus nõuda Kasutajalt rahalist hüvitist summas 10,000 (kümme tuhat) EURO.
Mina hakkasin kartma kohe, kas ma pean kohe jubedalt kõik reeglid ja lepingu sätteid järgima, et minult ei oleks võimalik nõuda siise sellist rahasummat.
Kuid üldjoontes on tubli üritus, vähekse keeleabiga saavad nad kindlasti edukaks.
Oo! "Reindžer"!
Bankers kirjutas:Proovisin kahKirjavigu palju, aga parandatakse pidevalt
raffast oleks vaja kindlasti juurde..muidu üksi jalutada üsna igav %)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline