Postitas jack 20:33 5. Jaan 2006
mulle meeldivad tegelikult mõlemad uugi versioonid, aga pooldaksin vist teist, sest kui kurjus on juba pea ära tõstnud - saan aru, et sellise "pokkeris kaotamise" puhul on yleminek otsekohene - siis ei saa enam võidelda, pimedus on juba käes. päike on praeguseks loojunud ning see tuleks rolli mängides võtta vastkehtestunud olukorra aluseks. see mõistagi ei tähenda, et kohe tuleks uskuda millessegi absoluutselt vastupidisesse, aga mul on tunne, et see pole ka lihtne kristliku patustamise ja andeksanni asi. võib-olla, jah, tasuks kaaluda sellist "langenud ingli" või "seisusest langenud paladiini" olukorda, ja sealt "edasi elades" vaadata, mida uut (jah, võib lugeda ka: spelle, erivõimeid, psioonilisi disintegratsioonipalanguid) saatus toob. millegipärast meenuvad mulle ka anakin skywalkeri pateetilised heitlused meelelaadi pärast, see, kuidas talle kinnitatakse, et pimedus ja valgus on "ühe mündi kaks külge", aga see on vist lihtsalt kõrvaline uitmõte. aga võib-olla - kui see on tõesti dm-iga läbi rääkimise küsimus - pead sa ainult maha lööma goblini, kes kääbikust naabripoisilt tänavanurgal kõrvakiilu järel maagilise kalakahvli ära võttis. ja kahvli tagasi tooma
small blue absence